Сирник з абрикосами - Image

Сирник з абрикосами

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Головна хитрість сирнику – використання картопляного крохмалю (або манної крупи) замість борошна. Завдяки цьому він виходить неймовірно ніжним і повітряним, але при цьому досить пружним. Замість звичайного кисломолочного сиру рекомендуємо використовувати покупний або власного приготування сирний крем – густу масу з перетертого кисломолочного сиру, вершкового масла, цукру і збитих яєць. Туди ж можна додати різні смакові добавки – ваніль, цедру лимона, какао-порошок. Загалом, експериментуйте згідно Вашим смаковим уподобанням. Наш сирник не звичайний: на корж по всій поверхні викладаються половинки стиглих абрикос. Виходить дуже смачне, оригінальне і красиве частування до чаю.

Інгредієнти

Крем сирковий

200г

Яйця

2шт

Цукор

50г

Картопляний крохмаль

40г

Абрикоси

400г

Етапи приготування

01

Яйця збити з цукром в пишну світлу тягучу масу.

02

Додати сирний крем і добре перемішати.

03

Всипати крохмаль, просіяний через сито, і перемішати до однорідності.

04

У форму діаметром 20 см, змащену маслом і посипану борошном, викласти тісто і втиснути в нього половинки абрикосів.

05

Випікати при 180 С 40-45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сирник з абрикосами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua