Буряковий бісквіт із какао - Image

Буряковий бісквіт із какао

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Здавалося б, як може бути можливим поєднати буряк з какао в одній страві? Цей експеримент вартий того щоб спробувати цей оригінальний десерт. Деяких дітей дуже важко вмовити їсти буряк, а такий варіант їх цілком влаштує, адже ми додамо в страву какао. А коли наш бісквіт перетвориться в однорідну масу і пропечеться, то стане абсолютно неможливим втриматися як дітям, так і дорослим. Можливо, ви спланували якесь дитяче свято, або до вас нагрянули друзі і ви міркуєте – чим би смачненьким і незвичайним порадувати близьких, цей варіант виправдає усі ваші очікування і овації у ваш бік не змусять на себе чекати. Цей десерт, дивує своєю неординарністю, насиченим смаком і кольором.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

180 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

200 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

200 г.

Буряк

100 г.

Масло вершкове домашнє

75 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

2 ч. л.

Какао-порошок Аромікс 100г

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Спочатку збити яйця в міксері з цукром. До цієї суміші додати охолоджене вершкове масло. Потім натерти на дрібній тертці буряк. Все це добре перемішати.

02

Після цього додати розпушувач, борошно та какао. Та довести все до однорідної маси. Тісто повинне вийти, як сметана.

03

У змащену форму вилити тісто. Випікати на середньому вогні до готовності. Перевірити готовність дерев’яною паличкою. Після чого вийняти з духовки та покласти на тарілку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв