Яблука під білковим кремом - Image

Яблука під білковим кремом

Кількість порцій: 3Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Яблуко – унікальний плід, який присутній в нашому щоденному раціоні практично цілий рік. Це, мабуть, найбільш вивчений, популярний і доступний фрукт, відомий людству. Яблука вживають в різному вигляді, в тому числі і у складі оригінальних десертів. Хочемо запропонувати Вам один з таких, де вони будуть виступати не доповненням, як зазвичай трапляється, а головним акцентом. Ви вже заінтриговані? Отже, Вашій увазі дивовижні запечені яблучка під білковим кремом. Ідеальне поєднання смаку та користі. Ці милі фруктові кошики, в яких затишно розташовується густий, солодкий крем, присипаний ваніллю (або тертим шоколадом), можна подати до святкового столу в якості цікавої закуски.

Інгредієнти

Яблука

360 г.

Цукор

30 г.

Пудра цукрова

30 г.

Білок яєчний

2 шт.

Ваніль

3 г.

Етапи приготування

01

Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Трохи м'якоті видалити чайною ложкою, а середину посипати цукром і ваніллю. Духовку розігріти до 200°C. Викласти яблука на деко і запікати близько 15 хвилин.

02

Білки відокремити від жовтків. Білки з пудрою збити в пишну стійку піну. Викласти білковий крем на яблука і запекти 1-2 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Яблука під білковим кремом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua