Салат з курки з м'ятою  - Image

Салат з курки з м'ятою

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

У салатах поєднання курки і м'яти зустрічається досить не часто. А даремно, адже таке поєднання надає салату цікавий, незвичайний смак. М'яту в даному випадку краще нарізати не занадто дрібно (кожен листочок порвати на кілька шматочків) і обшпарити перед додаванням в салат окропом. Заправка з меду, гірчиці та оливкової олії, яка входить в салат, прекрасно підходить до курки. Що стосується курки, то її можна додавати не тільки відварну, а й підсмажену або запечену. Особливо смачно буде, якщо куряче філе попередньо замаринувати в заправці, а потім обсмажити. Тоді вийде на курці смачна скоринка. У такому випадку салат можна заправити просто невеликою кількістю оливкової олії.

Інгредієнти

Авокадо

1 шт.

Філе куряче

450 г.

М'ята

50 г.

Гірчиця діжонська

10 г.

Мед

10 г.

Олія оливкова

20 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. М'яту помити, просушити і подрібнити.

02

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

03

З'єднати гірчицю з оливковою олією і медом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з курки з м'ятою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua