
Рулет із крабових паличок в лаваші
Варіантів рулету з лаваша існує багато. Вірменський тонкий лаваш, будучи за смаком абсолютно прісним, гармонійно поєднується з будь-якими начинками. В даному випадку з начинкою з яєць і крабових паличок, подрібнених і заправлених майонезом. Рулет із крабових паличок у лаваші - чудова закуска як для святкового столу, так і для пікніка. Часу на приготування такого рулету Ви витратите небагато, але перед подачею на стіл його для охолодження і просочення на 1 годину (як мінімум) потрібно поставити в холодильник.
Інгредієнти
Лаваш вірменський
1 шт.
Крабові палички
10 шт.
Яйце куряче
5 шт.
Сіль
за смаком
Майонез
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця зварити, нарізати їх і крабові палички.
02
Змішати в мисці нарізані яйця і палички, додати сіль за смаком і майонез, перемішати. Суміш повинна бути густою.
03
Змастити майонезом лаваш, викласти начинку, розподілити по всій поверхні лаваша.
04
Згорнути рулетом, прибрати в холодильник на 1 годину. При подачі дістати з холодильника і нарізати на шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів