
Смажені груші та айва з цедрою
Фруктові десерти - це річ дуже корисна. На нашому сайті ви знайдете дуже багато різних рецептів фруктових десертів. Особливу увагу приділимо такому десерту, як смажені груші та айва з цедрою. Це дуже смачний і корисний десерт, так як груша і айва містять багато органічних кислот, мікроелементів, біологічно активних речовин. А ще ці фрукти багаті на йод і фолієву кислоту, яка дуже добре впливає на жіноче здоров'я і зачаття. Тому вживання даного десерту робить його панацеєю. Мало того, смак десерту не може не радувати. Ці закарамелізовані фрукти у вині залишать незгладимий позитивний слід у вашій свідомості. А пряний смак десерту ще довго буде про себе нагадувати.
Інгредієнти
Груші
700 г
Айва
350 г
Лимон
70 г
Масло вершкове
60 г
Цукор
200 г
Ваніль
10 г
Вино біле сухе
400 мл
Етапи приготування
01
Лимон помити, вичавити з нього сік, а цедру натерти на тертці. Груші та айву помити, очистити, видалити серцевину і розрізати на половинки. Збризнути фрукти лимонним соком. Духовку розігріти до 190 градусів.
02
Розтопити в сковороді масло і трохи обсмажити фрукти. Додати цедру, цукор, ваніль і вино. Поставити сковорідку в духовку і запікати близько 45 хвилин. Дістати фрукти з духовки, трохи охолодити і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів