
Сливове врарення
Високоякісні, освітлені сонцем та любов'ю господаря, плоди соковитої, духмяної сливи в поєднанні з ароматним запахом лимона не змусять вас залишитись осторонь цього смачного десерту. Споживаючи дане поєднання ви отримаєте максимум задоволення від соковитої м’якості, що просто тане у роті. Але не потрібно забувати і про дієтичні властивості цього прекрасного плоду, дієтологи широко рекомендують споживати сливу для приготування цінних дієтичних страв. Лікувальні властивості цього фрукту не викликають ніякого сумніву, у тих, хто хоч раз спробував його. Плоди сливи володіють дезінфікуючими властивостями кишечника, посилюють апетит, а також покращують процес травлення. Крім того, вона зберігає свої корисні властивості під час консервування, тому будьте здорові і залюбки споживайте даний десерт.
Інгредієнти
Сливи
2,5 кг
Цукор
2 кг
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
Сливи засипати цукром і залишити на годину, після чого поставити на дуже маленький вогонь. Довести до кипіння і вимкнути.
02
Після охолодження ще раз довести до кипіння (на дуже маленькому вогні), обережно помішуючи дерев'яною лопаткою.
03
Ще раз дати охолонути і довести до кипіння на мінімальному вогні. Додати сік одного лимона і поварити 10-15 хв.
04
Розлити по банках і закрити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів