
Курячий суп з волоськими горіхами
Ламаєте голову: що б такого новенького приготувати на перше? Цей рецепт для Вас. Курячий суп з волоськими горіхами - страва грузинської кухні, оригінальний курячий суп без звичних локшини і картоплі. Родзинка цього супчика в наявності в його складі подрібнених (бажано в ступці) волоських горіхів - дуже поживного і корисного продукту, часто використовуваного в приготуванні страв грузинської кухні. Зверніть увагу на такі незвичайні для курячого супу інгредієнти, як винний оцет і кориця. Після приготування супу потрібно дати настоятися приблизно хвилин 10 під закритою кришкою.
Інгредієнти
Курка
500 г.
Вершкове масло
1 ст. л.
Петрушка
5 гілочок
Волоські горіхи
200 г.
Винний оцет
40 мл.
Зелена цибуля
4 шт.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Кориця
за смаком
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
Курку промити, цибулю очистити. Одну цибулину розрізати на чотири частини, не дорізаючи до кінця. Другу відкласти.
02
З курки з розрізаною цибулею зварити бульйон. Приправити сіллю.
03
Волоські горіхи очистити і подрібнити.
04
Другу цибулину очистити, дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі до м'якості.
05
У бульйон покласти товчені горіхи, цибулю, спеції, оцет, січену зелень петрушки. Все закип'ятити. Посипати зеленою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів