
Куряче чилі з квасолею
Чудове блюдо мексиканської кухні. Цей суп відрізняється гостротою, густотою і зовнішнім виглядом, який приваблює і відразу ж підвищує апетит. Наявність квасолі в супі надає йому додаткову ситність, дозволяє збагатити організм необхідними амінокислотами, вітамінами і мінералами. Квасолю можна використовувати як сиру, так і консервовану, в ній зберігається до 70% вітамінів і до 80% вихідних мінеральних речовин. Якщо не любите сильно гостре, не кладіть багато пекучого перцю. Для любителів гострих, незвичайних і неймовірно ситних страв, куряче чилі з квасолею припаде до душі.
Інгредієнти
Бекон
4 скибочки
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Курячі стегенця
1 шт.
Паприка
1 ч. л.
Кмин
1 ч. л.
Квасоля консервована
400 г.
Помідори, консервовані у власному соку
900 г.
Перець чилі
1/2 ч. л.
Сир твердий
150 г.
Курячий бульйон
800 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Коріандр
за смаком
Петрушка
за смаком
Етапи приготування
01
Бекон нарізати і обсмажити. Додати до бекону дрібно порізану цибулю і обсмажити на середньому вогні.
02
Додати до обсмаженої цибулі спеції і курку, розібрану на волокна.
03
Додати порізані кубиками помідори, квасолю, чилі і курячий бульйон. Добре перемішати суп і довести до кипіння.
04
Після закипання зменшити вогонь і тушкувати 20 хвилин.
05
При подачі посипати тертим сиром, петрушкою та коріандром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів