Гумбо - Image

Гумбо

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі дуже цікаву і незвичайну страву. Гумбо - це страва американської кухні. Перекладається з англійської, як суп з гамбо. Гамбо - це овочева рослина. Вважається, що виникла страва в штаті Луїзіана. Страва являє собою густий суп зі спеціями, схожий за консистенцією на рагу. До складу гумбо входять овочі і спеції. Страва загущується соусом, який готується з борошна та олії завдяки чому наша страва стає густою. Справедливості заради слід сказати що, гумбо готують по-різному, різними способами, з додаванням різних інгредієнтів. Іноді у страву додають креветки. Прийнято вважати, що гумбо подають з рисом. Але також можна подати до страви в якости гарніру і відварну картоплю.

Продукти для рецепту

Перець Болгарський
62.90

Перець Болгарський

за 1 кг

Інгредієнти

Перець Болгарський

2 шт.

Бульйон Vitana овочевий 1,1кг

300 г.

Рис пропарений

100 г.

Цибуля

1 шт.

Борошно 7 1кг

25 г.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

4 ст. л.

Помідори рожеві фасовка

400 г.

Грінки Мирон Craft зі смаком томатів табаско 100г

1 ч. л.

Спаржа зелена 250г

225 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Вилити половину олії в невелику каструлю із товстим дном, нагріти на слабкому вогні.

02

Додати борошно і обсмажити на слабкому вогні, часто помішуючи, поки суміш не набуде коричневого кольору.

03

У великій каструлі нагріти олію, смажити нарізану цибулю, поки вона не стане м'якою. Додати нарізаний солодкий перець і квасолю, смажити 3 хвилини. Додати в приготовлену суміш помідори, бульйон, соус табаско, обсмажене борошно і тушкувати на слабкому вогні, накривши кришкою 10 хвилин.

04

Посипати сіллю, меленим перцем і подавати до столу в порційних тарілках, поклавши на порцію відвареного рису.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв