
Гусяче філе з ананасами
Хоча і вважається, що найбільш м'яке м'ясо куряче, все ж не варто забувати і про інших. Гусяче м'ясо по праву вважається другим за популярністю після курячого. Хоча воно і зовсім трошки, але більш тверде, все ж існують рецепти завдяки яким можна позбутися цієї жорсткості. Наприклад, приготувати його з ананасами. По-перше, завдяки маринуванню м'ясо стає більше м'яким. По-друге, мед і ананас також пом'якшують гусяче м'ясо. До того ж ананас виступає тут і як жирозжигач. І в підсумку ви отримаєте дуже смачну страву. Її можна подавати до найрізноманітніших гарнірів. Можна прикрасити зеленню, листям салату. Хороша закуска до вечері.
Інгредієнти
Гусяче філе
400 г.
Свіжий ананас
200 г.
Мед
50 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Гусяче філе натерти сіллю і перцем. Дати промаринуватися.
02
Посмажити м'ясо в "холодній" сковорідці без олії хвилин 10. Жир, який виділиться в процесі смаження із м'яса, злити.
03
У сковороду додати мед, шматочки ананаса і готувати на невеликому вогні до м'якості м'яса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів