
Рибний суп з плавленим сиром
Коли хочеться порадувати сімейство смачною і вишуканою першою стравою, а часу на приготування зовсім немає, на допомогу прийде наш перевірений рецепт швидкого рибного супчика з плавленим сиром. Соковиті скибочки риби, наваристий вершковий бульйон і картопля, що потопає в зелені – просто і лаконічно. Не дивлячись на легкість, суп виходить досить-таки ситним і поживним. Вибір риби – за Вами, однак рекомендуємо взяти хека – самого корисного, смачного і зручного в приготуванні представника тріскових порід. Відокремлювати кісточки від філейної частини – одне задоволення, а бульйон Ви отримаєте неймовірно ароматний і ніжний. На сирі не економте: від якості цього продукту залежить зовнішній вигляд, смак і консистенція супу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
200 г.
Картопля фасована
330 г.
Цибуля
80 г.
Лист лавровий
10 г.
Кріп 70г
20 г.
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
500 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'якоть риби відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Сир натерти на тертці. Воду довести до кипіння, додати цибулю, рибу, сіль і перець. Через 5 хвилин додати картоплю і лавровий лист.
03
Через 20 хвилин додати сир. Кріп помити, просушити і подрібнити. Додати в суп кріп, варити 2 хвилини і потім зняти з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів