Джем із ананаса - Image

Джем із ананаса

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хоча ананас люблять дуже багато людей, але напевно мало хто замислювався про корисні його властивості для нашого організму. А їх вельми немало. По-перше, ананас - це хороший жироспалювач. Тому його часто додають до м'ясних страв для балансу калорій. А все завдяки тому, що ананас стимулює травлення, виділяється багато шлункового соку. Також ананас знижує артеріальний тиск, тим самим оберігає від проблем серцево -судинної системи. Щоб такі солодкі ліки були у вас завжди під рукою, приготуйте джем з ананаса. Його можна зберігати в баночках хоч до весни. Відриваєш одну таку, мажеш нею печиво і запиваєш теплим чаєм. І відразу настрій піднімається.

Інгредієнти

Очищений ананас

500 г.

Апельсин

1 шт.

Лимон

1 шт.

Вода

50 г.

Цукор

400 г.

Етапи приготування

01

Ананас подрібнити і засипати цукром.

02

Зняти цедру з лимона і апельсина, зварити до м'якості.

03

Апельсин і лимон очистити від білих сегментів, порізати на кубики і додати до ананасу.

04

Відварену цедру лимона і апельсина додати до ананасу.

05

Потім блендером перетворити ананас в пюре.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Джем із ананаса – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua