
Святковий салат з тунцем
Торжество не за горами, а Ви ще не визначилися зі святковим меню? Урізноманітнити Ваше сімейне застілля допоможе пропонований рецепт ситного, пікантного, а головне корисного салатику з тунцем. Завдяки оригінальній подачі і яскравому зовнішньому вигляду він не залишиться непоміченим на Вашому святковому столі. Ніжний смак обсмаженого зі спеціями тунця гармонійно доповнює комбінацію зі стиглих томатів, відварних яєць і зеленої стручкової квасолі. Заправка з оливкової олії і лимонного соку як ніколи доречна: вона скріплює всі компоненти страви воєдино, наповнюючи салат приємним свіжим ароматом. І зауважте: ніякого шкідливого майонезу. Щоб зробити салат більш ефектним, подайте його на свіжому листі салату.
Інгредієнти
Тунець
500 г.
Картопля
500 г.
Квасоля зелена стручкова
300 г.
Яйце куряче
6 шт.
Помідори чері
400 г.
Лимон
50 г.
Олія оливкова
60 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Тунець зі спеціями обсмажити на невеликій кількості олії. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Картоплю відварити, очистити, нарізати кубиками.
02
Помідори помити і розрізати на половинки. Тунець нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію з лимонним соком і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів