
Кольорова капуста в клярі
Суцвіття кольорової капусти називають в Англії кращими в світі квітами. І не дивно: вона низькокалорійна, дієтична і дуже корисна. Тільки уявіть, необхідних для нашого імунітету вітаміну С і для зору вітаміну А в «кучерявій» міститься в рази більше, ніж у лимоні. Тепер Ви знаєте, чим лікувати застуду в холодний зимовий вечір. Крім перерахованих достоїнств, кольорова капуста виводить холестерин, а також зміцнює судини. І найголовніше – страви, у складі яких присутня ця середземноморська овочева культура, легко і швидко засвоюються організмом. На цій позитивній ноті поспішаємо поділитися з Вами рецептом кольорової капусти в клярі. Хрустка скоринка чудово доповнює ніжний смак капусти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
400 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту помити і розібрати на суцвіття. Потім відварити до напівготовності в підсоленій воді.
02
Молоко збити з яйцями. Додати до молочно-яєчної суміші просіяне борошно.
03
Занурювати суцвіття капусти в кляр і викладати на розігріту сковороду (додаючи олію). Смажити по 1 хвилині з кожної сторони.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів