Брюссельська капуста з гірчичною заправкою - Image

Брюссельська капуста з гірчичною заправкою

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви зробили правильний вибір, якщо звернули увагу на даний рецепт приготування страви брюссельська капуста з гірчичною заправкою. Брюссельська капуста неймовірно корисна. Бо містить в собі безліч корисних для організму людини речовин: клітковину, цукор, крохмаль, білок. Однак, особливо цінною брюссельська капуста вважається завдяки унікальному набору вітамінів. Завдяки такому багатому і складному біохімічному складу, брюссельська капуста дуже цінується кулінарами. Тому і ви постарайтеся, щоб страви з брюссельської капусти якомога частіше були на вашому столі. Сьогодні приготувавши дану страву, ви успішно можете почати цю "брюссельську традицію". Страва порадує вас легким смаком.

Інгредієнти

Брюссельська капуста

400 г.

Вершкове масло

1 ст. л.

Оливкова олія

1 ст. л.

Сухе біле вино

100 мл.

Вершки

100 мл.

Цибуля

2 шт.

Гірчиця

1 ст. л.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

У сковорідці розтопити вершкове масло і оливкову олію. Підсмажити розрізану на половинки капусту. Посолити, поперчити за смаком і готувати протягом 5 хвилин.

02

Додати до капусти нарізану дрібно цибулю, влити вино, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.

03

За 5 хвилин до того, як знімати сковорідку з вогню, влити в сковороду вершки, потім додати гірчицю, добре перемішати.

04

Подавати страву, посипавши нарізаною петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Брюссельська капуста з гірчичною заправкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua