
Баранина по-мексиканськи
Різні кухні світу по-своєму дивують стравами, які приготовані на основі єдиних продуктів. Наприклад, баранина вона, навіть, і в Мексиці баранина, і в Україні вона баранина. Але способи її приготування в різних країнах відрізняються. Адже, насправді скільки існує рецептів приготування баранини - незліченна кількість. Ось і сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баранину особливим мексиканським способом. Мексиканська кухня в принципі відрізняється деякими особливостями, з яких можна виділити достатньо гостру складову страв і наявність у стравах багато овочів і екзотичних фруктів. Баранина по-мексиканськи покликана, щоб переконати вас у цьому. Вона вас порадує гостреньким і екзотичним смаком.
Інгредієнти
Вино біле (сухе)
0, 5 ст.
Ананасовий сік
0, 5 ст.
Коріандр
8 ст. л.
Баранина
700 г.
Перець чилі
3 шт.
Авокадо
1 шт.
Олія
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Лаваш
6 шт.
Салат
1 шт.
Сіль
за смаком
Часник
3 зуб.
Помідор
1 шт.
Болгарский перець
1 шт.
Етапи приготування
01
Баранину нарізати тонкими смужками поперек волокон.
02
Змішати вино, ананасовий сік, мелений коріандр, порізаний на маленькі шматочки перець чилі і часник.
03
Додати м'ясо і маринувати 1 годину.
04
Потім почистити і порізати невеликими шматочками авокадо і помідор.
05
Нагріти сковороду, додати олію. За допомогою ложки-шумівки вийняти шматочки м'яса з маринаду, перекласти в сковорідку і смажити з додаванням цибулі та болгарського перцю протягом 2-3 хвилин до зміни кольору м'яса.
06
Розкласти салат по краю тарілки, викласти зверху суміш із авокадо і помідорів. Зверху викласти м'ясо.
07
Подавати з лавашем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів