
Аджика з кабачків
Класична аджика прийшла в нашу кухню з далекої Абхазії. Там вона з самого початку готувалася з часнику, перцю і спецій. Але проходить час, винаходиться багато нових рецептів страв і багато господинь теж вирішили не зупинятися на досягнутому. І трішки видозмінили класичний варіант аджики. Тому сьогодні ми маємо такий прекрасний привід, щоб запропонувати вам рецепт аджики з кабачків. І помідори, і кабачки дуже корисні і смачні. І це не дивно, адже, велика кількість пектинів і клітковини, що містяться в цих овочах, стимулює і прискорює процес травлення. А смак аджики виходить дуже ніжний і ні з чим незрівнянний. Всі ці переваги повинні переконати вас у правильності обраної вами страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
3 кг.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
250 мл.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
10 ст. л.
Сіль Єгипет
3,5 ст. л.
Оцет Столовий 9% 1л
4,5 ст.
Часник
2 шт.
Кріп 70г
1 пуч.
Перець чилі червоний
1 шт.
Етапи приготування
01
Кабачки очистити, подрібнити блендером і дати настоятися 2 години.
02
Потім додати в пюре томатну пасту, олію, розведені в 1 ст. води.
03
Часник, петрушку і червоний перець подрібнити в бледері і додати до кабачків. Також додати оцет і сіль.
04
Варити аджику 10 хвилин.
05
Готову аджику розкласти по банках і закатати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів