Інжир на грилі з вершковим сиром - Image

Інжир на грилі з вершковим сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Страва інжир на грилі з вершковим сиром відмінне рішення десерту. Прекрасно підійде в якості легкого і корисного десерту після вечері або обіду. Однак, якщо до вас ненароком нагрянули гості ви зможете і тут виплутатися з нелегкої ситуації. Адже, за двадцять хвилин у вас може бути готовий повноцінний десерт і ви можете одним махом легко видалити цю проблему. І гості залишаться задоволені і ви залишитеся не в накладі. Десерт не потрібно чимось додатковим прикрашати або з чимось подавати, адже, це вже повноцінний десерт. До того ж ще й дуже корисний. Інжир дуже добре споживати людям у яких присутня велика розумова напруга.

Інгредієнти

Мед

30 г

Кориця (паличка)

1 шт.

Мигдаль

30 г

Інжир

8 шт.

Філадельфія

125 г

Ваніль

3 г

Пудра цукрова

20 г

Кориця мелена

3 г

Апельсин

100 г

Етапи приготування

01

У сотейник покласти мед і паличку кориці, додати 4 столових ложки води. Довести до кипіння, варити на маленькому вогні близько 6 хвилин (обсяг повинен зменшитися вдвічі). Видалити паличку кориці і додати мигдаль.

02

Розігріти гриль і змастити маслом деко. Інжир помити, просушити і розрізати на четвертинки, не дорізаючи до кінця. Викласти інжир дном на деко. Апельсин помити і натерти цедру на тертці.

03

Змішати сир, ваніль, цукрову пудру, корицю і цедру. Викласти сирну масу всередину інжиру і зверху полити медовим соусом. Поставити під гриль на 10-15 хвилин. Дати трохи охолонути і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Інжир на грилі з вершковим сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua