Італійські пончики - Image

Італійські пончики

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Для любителів дріжджового тіста представляємо рецепт італійських пончиків. Десерт порадує вас відмінним смаком. Такі пончики краще їсти з ранку. Вони стануть повноцінним сніданком для вас і ваших близьких. Вони наповнять вас з самого початку дня енергією і додадуть життєвого тонусу вашому організму. Пончики дуже поживні, але завдяки тому, що ви будете їх їсти з ранку ви зможете залишатися в гарній формі, не набираючи зайвої ваги. Так як у вас попереду цілий день для того, щоб витратити всі калорії. До того ж, навіть якщо ви з'їсте парочку ввечері на десерт нічого страшного не станеться, всупереч всім страшним міфам про пончики, так як наші пончики будуть викладатися на рушник, який забере зайвий жир.

Продукти для рецепту

Вода негазована Аквуля 2л
11.50 - 25.50

Вода негазована Аквуля 2л

2 л

Інгредієнти

Вода негазована Аквуля 2л

200 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 г.

Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г

10 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

300 г.

Сіль Єгипет

5 г.

Пудра цукрова Auchan 200г

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

400 мл.

Етапи приготування

01

Змішати дріжджі з цукром і розмішати з в теплій воді. Потім в просіяне борошно з сіллю по трохи додавати дріжджі з водою. Замішати таким чином тісто і поставити його, накривши рушником, в тепле місце на 90 хвилин.

02

У фритюрниці (або сковороді) розігріти олію (до 150-160°C). Тісто брати ложкою і скидати його в киплячу олію. Смажити близько 5 хвилин, потім дістати, викласти на тарілку з паперовим рушником. Посипати пончики цукровою пудрою і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв