
Рибні котлети на пару
Легкі і ніжні парові рибні котлети. Будь-яка їжа, приготована на пару набагато корисніша смаженої. Тому рибні парові котлети - це прекрасний рецепт парової їжі, адже окрім корисності ці котлети неймовірно ніжні, повітряні і досить дієтичні. У даному випадку можна брати будь-які сорти риби, як жирні, так і не жирні. Якщо ж ви дотримуєтеся дієти, то вибирайте нежирні сорти. Так само, за бажанням, у фарш під час приготування можна додати за смаком зелень (кріп, петрушку, базилік), гриби (найкраще підійдуть печериці), маслини. У вигляді гарніру підійдуть крупи, парові овочі, будь-які овочеві салати.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
300 г.
Картопля фасована
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Морква
80 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і нарізати великими шматочками. Змішати філе риби, моркву, картоплю, цибулю і пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.
02
Додати у рибну масу яйце, сіль. Сформувати з фаршу котлети. Покласти їх у пароварку (або на водяній бані) і варити близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів