Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти блендер плита › Французький м'ясний хліб з чорносливом і фісташками
Французький м'ясний хліб з чорносливом і фісташками

Французький м'ясний хліб з чорносливом і фісташками

Хліб асоціюється у Вас зі звичним борошняним коржем, що випікається в печі? Беріть вище. Пропонуємо Вашій увазі рецепт французького м'ясного хліба з чорносливом і фісташками. Незвично, ситно і дуже смачно. Це скоріше не хліб, а повноцінна м'ясна страва з сухофруктом, горішками і ароматними спеціями. На смак нагадує вишуканий французький паштет. А готується страва дуже просто. У сковороду до цибулі можете додати подрібнений часник. Обсмажуйте до м'якості. Подавайте цей ситний хліб разом з крупнозернистою гірчицею до першої страви або будь-якого гарніру. Дивовижна страва, яка не залишить Вас байдужим.

Кількість порцій 8
Час приготування 85 хв

  1. 1. Фарш баранячий — 340 г.
  2. 2. Фарш свинячий — 340 г.
  3. 3. Печінка куряча — 230 г.
  4. 4. Молоко — 200 мл.
  5. 5. Яйце — 2 шт.
  6. 6. Часник — 3 зубчики
  7. 7. Кмин — 2 ч. л.
  8. 8. Оливкова олія — 1 ст. л.
  9. 9. Сухарі товчені — 200 мл.
  10. 10. Цибуля ріпчаста — 170 г.
  11. 11. Петрушка — 65 г.
  12. 12. Чорнослив — 50 г.
  13. 13. Фісташки зелені — 50 г.
  14. 14. Cіль — за смаком
  15. 15. Чорний мелений перець — за смаком
  16. 16. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У невеликій мисці розмочити сухарі в молоці.

  2. Цибулю очистити і дрібно нарізати.

  3. На сковороді розігріти олію й обсмажити на ній цибулю, яку трохи посолити і поперчити, постійно помішуючи, хвилин 5. Потім залишити її остигати.

  4. Подрібнити в блендері курячу печінку і перекласти в миску.

  5. Туди ж додати обидва фарші, нарізаний чорнослив, фісташки, кмин, злегка збиті яйця, замочені сухарі, обсмажену цибулю, трохи солі і перцю. Акуратно перемішати руками.

  6. Форму для випікання хліба змастити олією і викласти туди готове тісто. Накрити форму фольгою і поставити її в розігріту до 250°С духовку. Випікати 50-55 хвилин.

  7. Поки хліб випікається, петрушку промити, висушити і дрібно нарізати.

  8. Потім вийняти форму з духовки, дати відстоятися 5-10 хвилин. Вийняти хліб з форми і посипати зверху петрушкою.