Ароматний соус для качки з фініками і чорносливом - Image

Ароматний соус для качки з фініками і чорносливом

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Соуси допомагають зробити м'ясні та рибні страви ще смачніше і привабливіше. Креативна ідея подавати до столу м'ясо і рибу з соусом прийшла вперше в голову французам. Як правило, соуси до м'яса і риби готуються на основі бульйону, в якому вони варилися. В даному випадку соус до качки приготований на основі курячого бульйону. Наявність у запропонованому рецепті таких інгредієнтів, як фініки, чорнослив, ароматні спеції, сухе вино, апельсиновий сік, роблять його надзвичайно оригінальним. Ви можете і не згадати смак приготованої качки, але Ви, напевно, не забудете смак ароматного соусу з фініками і чорносливом, що подається з нею.

Продукти для рецепту

Бульйон курячий Food Studio 500мл
159.00

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл

Інгредієнти

Бульйон курячий Food Studio 500мл

200 мл.

Оцет Mengazzoli винний червоний 1л

2 ст. л.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

100 мл.

Сік Freshme апельсиновий 0,5л

100 мл.

Фініки Metro Chef без кісточок 500г

100 г.

Чорнослив Bakalland без кісток 200г

100 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ц. л.

Спеція Імбир мелений

0,5 ч. л.

Спеція Кориця мелена

0,25 ч. л.

Мускатний горіх мелений Pripravka 15г

0,25 ч. л.

Етапи приготування

01

Чорнослив і фініки дрібно нарізати.

02

У сотейнику змішати курячий бульйон, апельсиновий сік і біле вино. Потім поставити сотейник на середній вогонь і довести до кипіння.

03

Додати в сотейник нарізані сухофрукти і варити до тих пір, поки сухофрукти майже не розчиняться.

04

Після чого зменшити вогонь і додати всі спеції, цукор і оцет. Проварити так ще 5-7 хвилин.

05

Зняти з вогню і остудити. Потім перекласти все в чашу для блендера і перебити вміст в однорідну масу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв