
Курячий салат з ківі, ананасами і грибами шарами
Втомилися від одноманітних салатів? Тоді рецепт курячого салату з ківі, ананасами і грибами шарами запропонований спеціально для Вас. Така страва безсумнівно заслуговує статус «святкова» і гідно прикрасить Ваш стіл, привівши в захват усіх гостей. Салат дуже ситний, тому може повністю замінити вечерю. Всі інгредієнти страви поєднуються максимально гармонійно, передаючи один одному свої смаки і запахи. Нотку солодкості салату додає консервований ананас, натомість ківі віддає свою кислинку. Завдяки цьому страва насичується незвичайним пікантним смаком екзотики.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ківі Flora Голд, 2шт
2 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Філе куряче
2 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
80 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Гриби нарізати дрібними шматочками, посолити, обсмажити на сковороді в олії, до випаровування всієї рідини, після чого остудити.
02
Відваром куряче філе. Остудити і нарізати дрібними шматочками. Викласти в глибоку миску рівним шаром.
03
Дрібно нарізати ананас. Викласти половину ананасів на курку в мисці, також розрівняти по поверхні. На ананаси викласти підсмажені гриби, зверху змастити гриби майонезом. Наступний шар - друга половина ананасів, зверху викласти попередньо зварені і нарізані яйця, змастити майонезом.
04
Зверху викласти тертий сир, на сир викласти нарізане середніми шматочками ківі. Прибрати салат на 1 годину в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів