
Рибні трубочки
Якщо ваш раціон не дозволяє вам їсти досить калорійні продукти на вечерю, якщо ви намагаєтеся правильно харчуватися, тоді вам варто урізноманітнити ваші страви рибними паличками. Адже в цій страві головними інгредієнтами вважається риба і курка. Як відомо, саме такі продукти дієтологи рекомендують вживати на ніч. Адже в них багато білка і зовсім небагато жирів (до речі, за бажанням можна вибирати і менш жирну, наприклад, минтай). Рибні трубочки після запікання отримують приємну на смак корочку, яка тільки заохотить вас і ваших близьких. Подавати їх можна з овочами, гарніром або навіть як основну страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
500 г.
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
500 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
30 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
30 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
45 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лимон
1 шт.
М'ята свіжа пучок 50г
10 г.
Етапи приготування
01
Спочатку рибне філе помити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Скласти в миску, побризкати соком лимону, накрити та помістити в холодильник на 20 хвилин.
02
Потім рибу дістати з холодильнику та змастити кожен шматочок томатною пастою. Посипати сіллю, перцем та сумішшю сухих трав. Окіст нарізати тонкими смужками, на кожну смужку покласти шматочок рибного філе та згорнути трубочкою.
03
Далі змастити трубочки олією. Обсмажувати на решітці грилю протягом 15 хвилин. При подачі рибні трубочки можна прикрасити часточками лимону та зеленню м'яти або подати з овочевим гарніром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів