
Десерт із винограду та яблук
Десерт із виноградом і яблуками - смачний, корисний і що важливо для багатьох: низькокалорійний фруктово-вершковий десерт. Соковиті половинки ягід винограду і ароматні кубики яблук у вершковому соусі сподобаються не тільки прихильникам здорового харчування, але й усім, хто спробує ці ласощі. Їх приготування не займе багато часу. Приготувати вершковий соус із йогурту і маскарпоне Вам допоможе міксер. Сир маскарпоне додасть соусу незвичайно вершковий смак. У складі соусу немає цукру, цілком достатньо солодкості винограду і йогурту, а коричневий цукор використовується за бажанням для прикраси.
Інгредієнти
Виноград без кісточок
450 г.
Яблука
450 г.
Йогурт
225 г.
Сир маскарпоне
125 г.
Сік лимона
1 ч. л.
Волоські горіхи
для прикраси
Коричневий цукор
для прикраси
Етапи приготування
01
Виноград розрізати навпіл. Яблука нарізати невеликими кубиками.
02
Вичавити сік лимона, для того, щоб яблука не потемніли. Перемішати.
03
Збити міксером йогурт і сир маскарпоне. Додати до яблук і винограду.
04
Перемішати і відправити в холодильник на 20 хвилин. Прикрасити горіхами і коричневим цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів