
Ананас у шоколадній глазурі
Багато хто не раз чув про те, що ананас сприяє швидкому обміну речовин і тому після досить ситного прийому їжі бажано випити ананасовий сік або ж з'їсти кілька часточок самого ананаса. Щоб десерт був не просто смачний, а й корисний, пропонуємо вам рецепт ананаса в шоколадній глазурі. З одного боку, це смачно і дуже солодко. З іншого - корисно. Бо крім зазначеної вище користі, ананас має і ряд інших. Адже як в будь-якому фрукті, в ньому дуже велика кількість вітамінів. Ананас дуже соковитий і солодкий. А що може бути краще натуральної фруктози для організму? Тільки фруктоза з шоколадом.
Інгредієнти
Ананас свіжий (кільця)
10 шт.
Шоколад чорний
180 г.
Шоколад білий
60 г.
Олія рослинна
2 ст.л.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду гриль, додати трохи олії, підсмажити шматочки ананасу з кожного боку.
02
Викласти на деко пергаментний папір, зверху шматочки ананаса.
03
Розтопити шоколад, кожен окремо. Вмочити ананас в чорний шоколад, покласти на пергамент, зробити на кожному шматочку зигзагоподібний візерунок із білого шоколаду.
04
Поставити в холодильник, до застигання шоколаду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів