Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель" - Image

Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель"

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Запіканка з індичкою, броколі і картоплею під соусом "Бешамель" - дуже ніжне, соковите і ситне блюдо. Його можна по праву назвати не тільки смачним, але і корисним, якщо врахувати, які продукти в ньому використовуються для приготування. М'ясо індички в цілому ніжне і маложирне, але найбільш корисною вважається грудка. Саме цю частину філе рекомендується використовувати у складі цього рецепта. Замість індички можна використовувати куряче філе, замість броколі - кольорову або брюссельську капусту. Така запіканка зможе внести на ваш повсякденний стіл вишуканість і незвичність.

Інгредієнти

Філе індички

600 г.

Картопля

1 кг.

Броколі

400 г.

Молоко

1 л.

Вершкове масло

100 г.

Борошно

100 г.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю почистити, нарізати брусками. Індичку нарізати невеликими шматочками.

02

У форму для запікання викласти картоплю, м'ясо і броколі. Посолити, поперчити.

03

Приготувати соус. У розтоплене на сковороді масло додати борошно. Злегка обсмажити його, помішуючи, протягом 1-2 хвилин.

04

Невеликими порціями вливати підігріте молоко, інтенсивно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. При постійному помішуванні варити до загустіння. Посолити за смаком.

05

У форму для запікання вилити приготований соус.

06

Запікати в духовці при температурі 180°С протягом 60 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua