
Юшка з форелі
Юшка є однією з найдавніших страв російської кухні. Цікаво відзначити, що в XI-XII століттях юшкою називали будь-який суп. Тому в той час термін «юшка» завжди вимагав додаткового визначення: юшка куряча, юшка з лебеді, юшка горохова, юшка рибна. Але наприкінці XVII століття назва «юшка» закріплюється виключно за рибним супом. Різновидів юшки є багато. Хтось скаже, що юшка це не домашня страва, а похідна. Уявіть собі, галявина, блакитне небо, чисте прохолодне повітря, легкий серпанок туману над водою. Звичайно, в таких умовах не тільки юшка вийде смачнішою. Але якщо можливості на природу виїхати немає, тоді приготуйте юшку з форелі прямо на кухні. А сьорбаючи її мрійте, що в майбутньому ви будете їсти юшку на природі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Лист лавровий
5 шт.
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Кріп 70г
1 пучок
Форель жива
2 кг.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Етапи приготування
01
Форель почистити, прибрати нутрощі, натерти сіллю. Покласти в каструлю, зверху накрити кришкою, прибрати поки в холодильник.
02
Воду в каструлі поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити воду за смаком.
03
Картоплю помити, почистити, нарізати на кубики, висипати в киплячу воду.
04
Цибулю нарізати, висипати до картоплі в каструлю, коли картопля буде готова. Сюди ж додати чорний перець горошком, лавровий лист, варити 15 хвилин.
05
Дістати з холодильника рибу, покласти рибу в бульйон. Варити 20-30 хвилин на середньому вогні. Після, дістати рибу з каструлі, розділити її на шматочки порційні, розлити юшку по тарілках, покласти в кожну шматочок риби, посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів