
Салат з тунця з кукурудзою
Як чудово, що в нашому житті є маса простих і швидких, але гідних як для святкового столу, так і звичайної сімейної трапези страв. Рекомендуємо перевірити цю незаперечну теорію на прикладі нашого вишуканого салату. Час, витрачений на його приготування, зведений до мінімуму: рибка і солодка кукурудза використовуються в законсервованому вигляді, тобто Вам не потрібно витрачати свій дорогоцінний час на відварювання компонентів на салат. Головний «гість» страви – делікатесний тунець, який високо цінується завдяки ніжному м'ясу і делікатному смаку. Рибка відмінно відчуває себе в компанії маринованих огірочків, кукурудзи, хрусткої цибулі та яєць. Відмінний смак завдяки грамотній комбінації продуктів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Огірки солоні
100 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Зелень мікс 100г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
З тунця і кукурудзи злити рідину. Тунець розім'яти виделкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки нарізати соломкою або кубиками.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Зелень помити, просушити, подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів