
Тортилії
Тортилія - це тонкий коржик з кукурудзяного або пшеничного борошна. Тортилії вживаються в їжу головним чином в Мексиці та країнах Центральної Америки. У Мексиці тортилії є однією з національних страв. Індіанці випікали їх з давніх часів. Тортилія є основою для багатьох страв. Тортилія, до слова сказати, це національний хліб Мексики. Такі коржі добре приготувати про запас, а потім з них робити найрізноманітніші рулети, сендвічі, канапе, пироги, буріто. Буріто, до речі, це теж національна страва Мексики, і робиться вона на основі саме тортилії. Загортати в тортилію можна будь-які начинки і солодкі, і солоні. До того ж, тортилії корисні, так як печуться вони з кукурудзяного борошна, а кукурудза, як відомо, це цариця овочів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
360 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
360 г.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
7 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
90 г.
Куркума Еко 20г
5 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
4 г.
Кріп Деко сушений 6г
15 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно замісити тісто. Для цього змішати кукурудзяне борошно, пшеничне борошно, морську сіль, олію, теплу воду (180 г.), куркуму (розведену в 30 г. води), розпушувач, мелений кріп. Залишити тісто настоятися 20 хвилин.
02
Потім розділити тісто на 10 частин. Добре розігріти сковорідку.
03
Розкатати коржики максимально тонко та випікати з двох сторін до зарум'янювання. Після випікання викладати готові вироби на рушник та накривати їх.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів