Тортилії - Image

Тортилії

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Тортилія - це тонкий коржик з кукурудзяного або пшеничного борошна. Тортилії вживаються в їжу головним чином в Мексиці та країнах Центральної Америки. У Мексиці тортилії є однією з національних страв. Індіанці випікали їх з давніх часів. Тортилія є основою для багатьох страв. Тортилія, до слова сказати, це національний хліб Мексики. Такі коржі добре приготувати про запас, а потім з них робити найрізноманітніші рулети, сендвічі, канапе, пироги, буріто. Буріто, до речі, це теж національна страва Мексики, і робиться вона на основі саме тортилії. Загортати в тортилію можна будь-які начинки і солодкі, і солоні. До того ж, тортилії корисні, так як печуться вони з кукурудзяного борошна, а кукурудза, як відомо, це цариця овочів.

Продукти для рецепту

Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
26.80 - 31.00

Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г

500 г

Інгредієнти

Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г

360 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

360 г.

Сіль морська Kamis в млинку 90г

7 г.

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

90 г.

Куркума Еко 20г

5 г.

Розпушувач Pripravka для тіста 18г

4 г.

Кріп Деко сушений 6г

15 г.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно замісити тісто. Для цього змішати кукурудзяне борошно, пшеничне борошно, морську сіль, олію, теплу воду (180 г.), куркуму (розведену в 30 г. води), розпушувач, мелений кріп. Залишити тісто настоятися 20 хвилин.

02

Потім розділити тісто на 10 частин. Добре розігріти сковорідку.

03

Розкатати коржики максимально тонко та випікати з двох сторін до зарум'янювання. Після випікання викладати готові вироби на рушник та накривати їх.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв