Телятина в пармезані та розмарині - Image

Телятина в пармезані та розмарині

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дивно, але цю типову італійську страву Ви не зустрінете в ресторанах Італії. Телятина в пармезані та розмарині – дивовижно ніжні відбивні з соковитого телячого м'яса в хрусткій паніровці. Спеції та розмарин надають м'ясу тонкий, пряний аромат. А ніжний сир створює вершкову основу. Завдяки своїй цінності і унікальним італійським традиціям сироваріння пармезан називають «королем сирів». Після обсмаження часнику в олії, приберіть його зі сковороди. Часниковий аромат отримає і олія, і м'ясо телятини. Порада наостанок: якщо хочете отримати більш хрустку скоринку відбивних, занурте кілька разів їх у збиті яйця, а потім в панірувальні сухарі.

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Відбивна теляча на кістці

4 шт.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

75 г.

Розмарин, шт

1 ст. л.

Спеції Сіль чорна

за смаком

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

3 ст. л.

Масло вершкове домашнє

60 г.

Часник

4 шт.

Етапи приготування

01

Видалити з м'яса жир і жили, промити, висушити на паперовому рушнику.

02

У миску висипати сухарі і розмарин, натерти пармезан, перемішати. В окремій мисці збити яйце.

03

Обваляти м'ясо в яйці, після чого обваляти в сухарях.

04

Розігріти сковороду, налити оливкову олію, додати вершкове масло. Висипати на сковороду подрібнений часник, обсмажити до золотистого кольору.

05

Збільшити вогонь до середнього, викласти на сковороду шматки м'яса. Обсмажити з кожної сторони протягом 4-5 хвилин. При подачі викласти м'ясо на теплу тарілку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв