Тако зі свининою - Image

Тако зі свининою

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сьогодні ми хочемо порекомендувати поласувати традиційною стравою мексиканської кухні. Тако зазвичай готують з кукурудзяної або пшеничної тортильи, яку наповнюють різноманітною начинкою. Сьогодні ми будемо готувати тако зі свининою та квасолею. Така страва дуже смачна та ситна. До речі, варіацій тако існує дуже багато. Тако можна вживати як самостійну страву з соусом гуакамоле. Страву потрібно їсти без приладів, складаючи коржик, а в нашому випадку лаваш, з начинкою навпіл і відправляти в рот. Цікаво що тако з'явилися ще до приходу конкістадорів в Мексику. Конкістадори - це європейські завойовники.

Продукти для рецепту

Бекон охолоджений
224.89 - 299.00

Бекон охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Бекон охолоджений

20 г.

Свинина котлетна натуральна

200 г.

Помідори рожеві фасовка

200 г.

Кінза 70г

20 г.

Лайм

1 шт.

Перець Чилі

3 шт.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

250 г.

Авокадо 500г

2 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

100 г.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Нарізати бекон маленькими шматочками, підсмажити до золотистого кольору.

02

Чилі розрізати навпіл, очистити і дрібно нарізати.

03

Свинину порізати кубиками, підсмажити, додати нарізаний чилі 2 шт. Протушкувати 5 хвилин.

04

Додати томатну пасту, квасолю. Тушкувати ще 5 хвилин, щоб начинка загусла.

05

Для соусу гуакамоле очистити авокадо і розім'яти його вилкою. Додати нарізані кубиками помідори, чилі 1 шт., кінзу і подрібнену цибулю. Приправити соком лайма і посолити.

06

Наповнити тако начинкою і підігріти разом із соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв