
Суп-пюре з телятини зі спаржею і шпинатом
Супи-пюре дуже поживні, вони легко засвоюються організмом і тому широко застосовуються, особливо в лікувальному і дитячому харчуванні. Загальне правило приготування будь-якого супу-пюре - подрібнювати до стану пюре його треба гарячим. Для цього зручніше використовувати блендер. Основа запропонованого супу - бульйон із телятини. Для поліпшення консистенції і смаку пюреподібний суп заправляють вершками. Вершки в суп додають в самому кінці приготування. Готовий суп являє собою однорідну масу, що по консистенції нагадує густі вершки. Смак ніжний, з добре вираженим ароматом основних продуктів. Подавати до столу приготований суп-пюре можна з тостами.
Інгредієнти
Телятина
400 г.
Помідори
4 шт.
Цибуля-шалот
1 шт.
Стебло селери
1 шт.
Часник
1 шт.
Масло вершкове
50 г.
Вершки 20%
200 мл.
Шпинат
150 г.
Спаржа свіжа
200 г.
Петрушка
3 ст. л.
Кінза
3 ст. л.
Перець болгарський зелений
1 шт.
Картопля
2 шт.
Сир сулугуні
50 г.
Морква
1 шт.
Вода
1,5 л.
Етапи приготування
01
Відварити м'ясо протягом 35-40 хвилин. У каструлю з м'ясом і бульйоном додати нарізану селеру, часник, цибуля-шалот, очищені помідори, натерти в каструлю моркву, додати нарізаний перець і картоплю.
02
Варити протягом 10-15 хвилин. Додати в каструлю спаржу, варити ще 5-7 хвилин. Після чого, додати шпинат, подрібнену зелень, вершкове масло. Через 1 хвилину прибрати каструлю з вогню, посолити і поперчити за смаком.
03
Додати в каструлю тертий сир, злити половину бульйону в миску, все інше вилити разом з м'ясом і овочами в блендер, подрібнити до стану пюре. Додати вершки, і другу половину бульйону.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів