Суп-пюре з квасолі - Image

Суп-пюре з квасолі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Квасоля - дуже корисний продукт, який широко використовують в кулінарії. Квасоля - важливий інгредієнт багатьох страв, але особливо гарні квасолеві супи-пюре. Вони смачні, наваристі, ароматні. Крім того, всі страви з використанням квасолі виходять дуже ситними. Для приготування запропонованої страви цілком підійде і суха, і консервована квасоля. При використанні сухої квасолі необхідно перед варінням замочити її на кілька годин у воді. Квасоля досить гармонійно поєднується з різними інгредієнтами. У нашому випадку вона чудово гармонує з ріпчастою цибулею, морквою, корінням селери і петрушки.

Інгредієнти

Квасоля

600 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Коріння селери

1 шт.

Коріння петрушки

1 шт.

Морква

4 шт.

Борошно пшеничне

6 ст. л.

Олія рослинна

160 мл.

Петрушка

2 ст. л.

Вода

1,5 л.

Етапи приготування

01

Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у воді, після відварити.

02

Цибулю, коріння селери і петрушки, а також моркву нарізати кубиками, відварити до готовності, потім протерти блендером до пюреподібної консистенції разом із відвареною квасолею.

03

Борошно необхідно просіяти, розігріти сковороду з олією, висипати борошно, обсмажити, додати трохи бульйону, в якому варилися овочі, додати в сковороду овочеве пюре, готувати протягом 4-5 хвилин. Додати сіль за смаком. До супу подають грінки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп-пюре з квасолі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua