
Суп-пюре з квасолі
Квасоля - дуже корисний продукт, який широко використовують в кулінарії. Квасоля - важливий інгредієнт багатьох страв, але особливо гарні квасолеві супи-пюре. Вони смачні, наваристі, ароматні. Крім того, всі страви з використанням квасолі виходять дуже ситними. Для приготування запропонованої страви цілком підійде і суха, і консервована квасоля. При використанні сухої квасолі необхідно перед варінням замочити її на кілька годин у воді. Квасоля досить гармонійно поєднується з різними інгредієнтами. У нашому випадку вона чудово гармонує з ріпчастою цибулею, морквою, корінням селери і петрушки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
600 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Селера корінь
1 шт.
Корінь петрушки
1 шт.
Морква
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
6 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
160 мл.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Етапи приготування
01
Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у воді, після відварити.
02
Цибулю, коріння селери і петрушки, а також моркву нарізати кубиками, відварити до готовності, потім протерти блендером до пюреподібної консистенції разом із відвареною квасолею.
03
Борошно необхідно просіяти, розігріти сковороду з олією, висипати борошно, обсмажити, додати трохи бульйону, в якому варилися овочі, додати в сковороду овочеве пюре, готувати протягом 4-5 хвилин. Додати сіль за смаком. До супу подають грінки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів