Суп-пюре з кабачками і кольоровою капустою - Image

Суп-пюре з кабачками і кольоровою капустою

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Дуже простий рецепт легкого супу-пюре з кабачками і кольоровою капустою припаде до душі навіть самим вибагливим поціновувачам смаку. Ніжна, кремоподібна консистенція сподобається навіть самим маленьким дітям. До того ж, блюдо абсолютно корисне, адже овочі та зелень, що входять його до складу, багаті життєво важливими вітамінами. І дієтичне – при приготуванні супу використовується овочевий бульйон. Експериментуйте, замість кольорової капусти використовуйте броколі, а кабачки замініть на цукіні. Якщо блендера немає, можна перетерти зварені овочі через сито. Крім зелені, при подачі суп можна присипати сухариками або тертим сиром.

Інгредієнти

Кабачки

500 г.

Кольорова капуста

500 г.

Морква

150 г.

Цибуля

150 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Зелень

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати дрібно цибулю, кабачки порізати дрібними кубиками.

02

Натерти моркву на середній тертці.

03

Цвітну капусту розібрати на суцвіття.

04

У каструлі на соняшниковій олії обсмажити цибулю. Потім додати моркву і смажити разом протягом 7 хвилин.

05

Додати кабачки і капусту, трохи посолити, поперчити, перемішати.

06

Залити гарячою водою так, щоб вона покривала овочі.Варити протягом 20 хвилин.

07

Готові овочі покласти в блендер і додати трохи бульйону. Подрібнити.

08

У тарілки налити суп. Якщо він здається дуже густим, можна додати трохи бульйону, в якому варилися овочі.

09

Прикрасити зеленню за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп-пюре з кабачками і кольоровою капустою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua