Суккоташ - Image

Суккоташ

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Суккоташ прийнято вважати традиційною стравою в Новій Англії, Пенсільванії та інших штатах. Її подають до дня подяки. І хоча всім відомо, що страва цього свята - запечена індичка. Все таки існують і інші не менш цікаві страви. На Півдні штатів вважається Суккоташем будь-який бульйон з квасолею і сумішшю овочів з додаванням смальцю. Ця страва стала таким популярною далеко за межами штатів, тому що вона абсолютно не вимагає ретельності і посидючості. Її під силу приготувати навіть дитині. Але разом з тим вона дуже легка і смачна. У самий раз, коли не знаєте, що приготувати рідкого до обіду. Така страва цілком зійде як повноцінна.

Інгредієнти

Бекон

100 г.

Біла квасоля

300 г.

Консервована кукурудза

300 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Цибуля зелена

50 г.

Вершки 22%

150 мл.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Квасолю замочити в холодній воді, потім варити до готовності.

02

Бекон і цибулю порізати дрібними скибочками і обсмажити на соняшниковій олії. Змішати з квасолею, залити водою і варити 5 хвилин.

03

Потім в суп додати кукурудзу і варити до її готовності. Влити вершки і довести до кипіння. Посипати нарізаною зеленою цибулею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суккоташ – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua