
Кальмари, смажені в панірувальних сухарях
Кальмари в паніровці - це дивовижно смачна страва. Кальмари, смажені в панірувальних сухарях, готуються дуже швидко, як і більшість страв з морепродуктів. Головне щоб кальмар був свіжим і не перемороженим, інакше він вийде гумовим на смак і з неприємним запахом. Щоб кальмари не були надто жирні, їх після обсмажування потрібно покласти на щільний рушник з паперу і дати стекти маслу. Подають кальмари з рисом або овочами і соусом. Любителі гострої закуски можуть готові кальмари посипати перцем. Ніжні соковиті і ароматні кальмари будуть прекрасною закускою до будь-якого столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмар філе свіжоморожений
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця збити. Посолити і поперчити за смаком.
02
Кальмари очистити і порізати брусочками. Обмокнути в яйця.
03
Потім кальмари обваляти в панірувальних сухарях.
04
Смажити в розігрітій олії 3-4 хвилини, періодично помішуючи.Готові кальмари посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів