Спагеті з сібасом, родзинками і кедровими горішками - Image

Спагеті з сібасом, родзинками і кедровими горішками

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Блюдо дуже смачне, ситне і корисне. Головну роль у ньому грає риба сібас. У риби сібас дуже мало кісток, вона надзвичайно ніжна на смак, за що і прирівнюється до категорії риб преміум класу. Крім цього сібас ще й дуже корисна риба. У ній міститься велика кількість жирних кислот «Омега-3», що мають протизапальну і антиоксидантну дію. У цієї риби низький вміст калорій, у зв'язку з цим вона чудово підходить для тих, хто уважно стежить за своєю вагою. Ізюм та кедрові горішки у страві додають сил та енергії організму і почуття ситості. Блюдо прекрасно підійде для прихильників здорового і правильного харчування.

Продукти для рецепту

Макарони Чумак Спагеті 400г
59.99

Макарони Чумак Спагеті 400г

400 г

Інгредієнти

Макарони Чумак Спагеті 400г

160 г.

Сібас Norven філе на шкірі охолоджений 240г

180 г.

Фенхель

150 г.

Родзинки

50 г.

Горіх кедровий Kilojo сушений 50г

20 г.

Часник

1 шт.

Перець чилі червоний

1 шт.

Петрушка 70г

5 г.

Масло вершкове домашнє

10 г.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

100 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

60 мл.

Етапи приготування

01

Відварити спагеті в підсоленій воді протягом 7 хвилин, висипати спагеті на друшляк.

02

Залити ізюм у мисці гарячою водою на 5 хвилин, після чого необхідно обсушити його і віджати паперовим рушником. Фенхель нарізати якомога тонше, часник подрібнити, відрізати дві тонкі пластини чилі, подрібнити петрушку. Рибу нарізати великими шматочками.

03

Обсмажити кедрові горіхи на розігрітій сковороді на середньому вогні 1 хвилину, після - відкласти.

04

Влити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, викласти рибу на сковороду, обсмажити на сильному вогні з одного боку 30 секунд.

05

Додати до риби в сковороду пластини перцю чилі, фенхель, родзинки, часник, вершкове масло, половину горіхів, влити вино, тушкувати соус 1 хвилину на сильному вогні.

06

Додати в сковороду спагеті, скропити оливковою олією, висипати другу половину горіхів, додати сіль і перець за смаком, тушкувати 1 хвилину на середньому вогні. При подачі посипати петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв