Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем - Image

Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Велика різноманітність солянок: м'ясні, рибні, з морепродуктами, з копченостями та інші. Даний рецепт - один із низки найкращих рецептів збірної рибної солянки. Страва проста в приготуванні, відрізняється поживністю і гострим смаком, дуже ситна. Для приготування солянки можна брати будь-яку свіжу рибу, але не дрібну і не дуже кістляву. Лук пасирують до красивого золотистого кольору, головне, його не пережарити. Огірки кладуть в суп останніми, коли вже готові всі овочі. Потім в самому кінці додають спеції. Така ситна солянка може замінити цілий обід, блюдо можна подати і на святковий стіл і приготувати в будь-який будній день.

Продукти для рецепту

Сардини Hame в олії 110г
64.00

Сардини Hame в олії 110г

110 г

Інгредієнти

Сардини Hame в олії 110г

20 г.

Оселедець закусочний

80 г.

Оселедець Banga копчене філе в олії 170г

20 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

30 г.

Огірки солоні

20 г.

Перець зелений фасований

15 г.

Помідори рожеві фасовка

20 г.

Каперси Iberica 250г

5 г.

Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г

5 г.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

5 г.

Масло вершкове домашнє

10 г.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

0,2 шт.

Петрушка 70г

за смаком

Лист лавровий

за смаком

Перець Мрія чорний горошком 20г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Очистити цибулю і дрібно нарізати. На розігріту сковороду покласти 5 г. вершкового масла, обсмажити цибулю протягом 5 хвилин, після додати томатну пасту, готувати ще 5-8 хвилин.

02

Болгарський перець очистити від насіння, нарізати соломкою, на окремій сковороді в олії обсмажити перець. Солоні огірки очистити від насіння, нарізати соломкою.

03

Налити 2 л. води в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати у воду обсмажені цибулю і перець, додати солоні огірки, каперси, приправити лавровим листом, перцем, сіллю. Варити протягом 10-15 хвилин.

04

Філе оселедця нарізати шматочками. Солоний оселедець вимочувати в молоці 30 хвилин, після чого також нарізати маленькими шматочками. Викласти з банки сардини, перекласти на паперову серветку.

05

Помідори нарізати середніми шматочками. Додати в каструлю з супом всю рибу і помідори, варити до готовності свіжого оселедця. При подачі додати в суп часточку лимона, маслини, посипати зверху подрібненою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв