
Простий рибний салат
Такий дієтичний і корисний продукт як риба обов'язково повинен бути присутнім в нашому раціоні, причому у всіх варіаціях. Якщо на полиці холодильника томно засмучується баночка консервованої рибки – її час настав. Пропонований рецепт простого рибного салату ніколи Вас не підведе. Особливо, коли гості на порозі, а у Вас є всього півгодини, щоб створити оригінальне частування. Рибу можете використовувати будь-яку – це вже справа смаку і гаманця. Однак скажімо одну важливу пораду: вибирайте такі консерви, в яких мінімум кісток та олії. Соковита ароматна рибка ідеально поєднується з відвареним рисом, а якщо додати хрустку зелену цибулю і свіжі огірочки – виходить дуже ситна, вишукана і смачна страва.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
200 г
Горбуша Veladis в олії 160г
240 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
30 г
Огірки солені
200 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рис залити холодною водою і відварити до готовності. Дати рису охолонути. Огірки помити, нарізати кубиками. Цибулю помити, просушити і дрібно нарізати.
02
З риби злити рідину. У миску покласти рис, додати рибу (розім'яти її перед цим виделкою), огірки. Додати в салат майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Перед подачею покласти салат в холодильник хоча б на 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів