Печериці з мідіями у вершках - Image

Печериці з мідіями у вершках

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Печериці з мідіями у вершках – воістину геніальна страва. Готується в лічені хвилини, а тому стане Вашою кулінарною паличкою-виручалочкою в тих випадках, коли потрібно швидко створити що-небудь смачненьке і вишукане до святкового столу. Особливих інгредієнтів страва не вимагає, якщо, звичайно, в морозильнику томно чекає своєї щасливої долі пачка заморожених мідій. А смак – божественний, досконалий. Любителі морепродуктів гідно оцінять цей делікатес. До речі, він складе прекрасну компанію італійській пасті або рису. Обов'язково полийте гарнір вершковим соусом-підливою, який дбайливо ввібрав в себе сік морепродуктів, грибочків і пряний аромат чебрецю. Приємного Вам апетиту.

Інгредієнти

Печериці

300 г.

Мідії

300 г.

Вершки

100 мл.

Цибуля

1 шт.

Чебрець

1 гілочка

Чорний мелений перець

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Печериці промити, нарізати пластинками. Цибулю нарізати кубиками.

02

Гілочку сушеного чебрецю прогріти в олії на сковорідці. Разом з чебрецем обсмажити до прозорості цибулю. Гілочку вийняти.

03

Додати на сковороду подрібнені гриби. Перемішати, на великому вогні обсмажити все разом 3 хвилини.

04

Додати мідії, перемішати, обсмажити все разом 5 хвилин.

05

Влити вершки. Довести до кипіння. Додати сіль і перець. Перемішати. Залишити на невеликому вогні під кришкою на 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Печериці з мідіями у вершках – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua