Салат з буряком і бринзою - Image

Салат з буряком і бринзою

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Фруктово-овочевий салат з буряка, груші та бринзи незвичайно ніжний, легкий і дуже корисний для організму людини. У приготуванні дуже простий. Солодкуватий варений буряк, груша, солона бринза у поєднанні з ароматною оливковою олією і зеленню разом дають просто унікальне поєднання смаків. Можна бринзу замінити іншим видом сиру або кислим сиром. Буряк краще запекти, так як при варінні вимивається і залишається у воді деяка кількість поживних речовин. Це негативно позначається на смаку готового продукту, а також втрачається насиченість кольору.

Інгредієнти

Листя салату

1 пучок

Груша

2 шт.

Буряк

1 шт.

Бринза

200 г.

Лимон

1 шт.

Кешью

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Оливкова олія

4 ст. л.

Оцет винний

2 ст. л.

Гірчиця

1 ст. л.

Цукор

1 щіпка

Етапи приготування

01

Для соусу змішати оливкову олію, гірчицю і винний оцет. Додати цукор і добре перемішати. Після цього порвати зелений салат руками.

02

Груші вимити, очистити від шкірки і нарізати середнім кубиком. Скропити їх соком лимона. Очистити, відварити і нарізати буряк середнім кубиком.

03

Викласти шматочки груші на тарілку поверх листя салату, додати буряк та покришену бринзу. Посипати страву горішками кешью, заправити готовим соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з буряком і бринзою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua