Салат з печінкою тріски - Image

Салат з печінкою тріски

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

З печінкою тріски можна приготувати величезну різноманітність страв, проте найпопулярнішими вважаються салати. Вони можуть бути простими і більш складними, приготованими з безлічі інгредієнтів, як в запропонованому рецепті. Перед додаванням печінки тріски в салат, щоб видалити з неї надлишок жиру, кожен шматочок обсушують на паперовій серветці. Моркву для цього салату використовують як у вареному, так і в свіжому вигляді. Огірки краще брати мариновані. Завдяки чудовим смаковим властивостям печінки тріски будь-який салат з неї можна сміливо подавати на святковий стіл.

Інгредієнти

Печінка тріски

250 г.

Картопля

400 г.

Морква

200 г.

Яйце

4 шт.

Мариновані огірки

200 г.

Сіль

за смаком

Майонез

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити картоплю і моркву до готовності.

02

Картоплю нарізати кубиками.

03

Моркву почистити і натерти на середній тертці.

04

Яйця відварити і натерти на середній тертці.

05

Огірки нарізати кубиками.

06

З печінки тріски злити олію, печінку розім'яти виделкою.

07

Все перемішати. Посолити. Заправити майонезом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з печінкою тріски – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua