
Салат з печінкою тріски
З печінкою тріски можна приготувати величезну різноманітність страв, проте найпопулярнішими вважаються салати. Вони можуть бути простими і більш складними, приготованими з безлічі інгредієнтів, як в запропонованому рецепті. Перед додаванням печінки тріски в салат, щоб видалити з неї надлишок жиру, кожен шматочок обсушують на паперовій серветці. Моркву для цього салату використовують як у вареному, так і в свіжому вигляді. Огірки краще брати мариновані. Завдяки чудовим смаковим властивостям печінки тріски будь-який салат з неї можна сміливо подавати на святковий стіл.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка тріски Banga 121г
250 г.
Картопля фасована
400 г.
Морква
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Огірки мариновані Aro 3л
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити картоплю і моркву до готовності.
02
Картоплю нарізати кубиками.
03
Моркву почистити і натерти на середній тертці.
04
Яйця відварити і натерти на середній тертці.
05
Огірки нарізати кубиками.
06
З печінки тріски злити олію, печінку розім'яти виделкою.
07
Все перемішати. Посолити. Заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів