
Салат із копченою скумбрією
Користь скумбрії - основного інгредієнта даного салату величезна: м'ясо цієї риби могло б підійти в якості основи еліксиру молодості, якби такий існував, адже в ній є майже все необхідне організму людини, щоб в будь-якому віці вести активний спосіб життя. Скумбрія - джерело величезної кількості різних вітамінів, мікро- і макроелементів. У кулінарії смакові та поживні якості скумбрії давно оцінені по достоїнству, адже ця риба гарна в будь-якому вигляді. У тих місцях, де скумбрію виловлюють, з неї вміють готувати величезну кількість страв у поєднанні з самими різними продуктами. У запропонованому салаті копчена скумбрія чудово поєднується з яйцями, яблуками, горошком і зеленню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скумбрія гарячого копчення
400 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Горошок зелений Верес 210г
300 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Скумбрію почистити, звільнити від кісток, нарізати невеликими шматочками.
02
Натерти яблука на крупній тертці.
03
Зелень дрібно нарізати.
04
Відварені яйця натерти на середній тертці.
05
Змішати скумбрію, яйця, яблука, горошок (рідину злити), зелень. Добре перемішати. Заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів