
Салат із консервованої горбуші
Цей нескладний рецепт підійде і для звичайного столу, і для святкового застілля. Його головний секрет у використанні кукурудзи, яка прикрасить страву, зробить її презентабельною і додасть їй неповторного смаку. У консервованої горбуші зберігається багато корисних речовин і вітамінів, тому салати з нею виходять не тільки смачні, ароматні, але й корисні. Купуючи горбушу, краще всього вибирати консервовану у власному соку, а не в маслі. Така рибка більш соковита, і салат вийде ще смачніше. Готовий салат ставлять ненадовго в холодильник, щоб настоявся.
Інгредієнти
Горбуша (консерва)
150 г.
Відварений рис
300 г.
Огірок
1 шт.
Консервована кукурудза
4 ст. л.
Майонез
за смаком
Сметана
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити яйця вкруту.
02
У цей час очистити огірок від шкірки і нарізати невеликими шматочками.
03
Коли яйце звариться, остудити його під холодною водою і очистити. Також порізати невеликими шматочками.
04
Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани і майонезу (один до одного), посолити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів