Салат з моркви і грибів - Image

Салат з моркви і грибів

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат з моркви і грибів не вимагає ніяких особливих зусиль і за часом готується дуже швидко. Він дуже поживний і оригінальний на смак. Іноді до його складу додають відварену курку, що робить це блюдо ще ситнішим. Гриби можна використати будь-які, але частіше господарки вживають звичайні шампіньйони, свіжі або консервовані. Цей салат подають, як в теплому, так і в холодному вигляді. Він може бути, як окремою стравою, так і гарніром до м'яса, птиці або риби.

Інгредієнти

Морква

2 шт.

Перець солодкий

1 шт.

Печериці

150 г.

Оцет бальзамічний

1 ст. л.

Перець червоний мелений

за смаком

Олія рослинна

50 мл.

Сіль

за смаком

Капуста пекінська

за смаком

Етапи приготування

01

Нарвати руками листи капусти, викласти в салатницю. Моркву і перець почистити і нарізати.

02

Гриби нарізати шматочками, обсмажити на рослинній олії. Після, остудити.

03

Моркву, гриби і перець додати до листів капусти в миску. Змішати окремо рослинну олію і бальзамічний оцет. Заправити салат отриманою сумішшю, посолити і поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв