
Салат морський з кальмарами і сьомгою
Вишуканіше, свіжіше і смачніше страви для Вашого святкового застілля Ви не знайдете. Якщо Ви небайдужі до морепродуктів і всьому, що з ними пов'язано – Вашій увазі приголомшливий салатик, виконаний в морському стилі. У ньому і ніжний кальмар, і делікатесна сьомга, і навіть аристократична червона ікра, яка не тільки незвичайно прикрасить салатик, але і зробить його дуже ефектним. Кисло-солодкі яблучка, свіжі огірочки і цитрусова кислинка «розбавляють» суто морську компанію і чудово підкреслюють делікатний, ніжний смак салату. Замість майонезу можете використовувати сметану або йогурт без добавок. У будь-якому випадку смак у салату неймовірно божественний і незабутній. Обов'язково спробуйте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмар туби свіжоморожені
150 г.
Сьомга шматки слабосолона
150 г.
Яблуко Джонапринц 70+
120 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Ікра червона Шаланда Кета солона
30 г.
Огірки солені
200 г.
Лимон
50 г.
Етапи приготування
01
Кальмар відварити в протягом декількох хвилин в підсоленій воді. Потім охолодити і нарізати скибочками. Рибу нарізати кубиками або скибочками.
02
Яблука і огірки помити і нарізати кубиками, соломкою або скибочками. Лимон нарізати скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Прикрасити шматочками лимона і ікрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів